طرز تهیه ترشی انار:

ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید.

در گوناگون همراه ما باشید.

Image result for ‫ترشی انار‬&lrm

ادامه مطلب

نحوه درست کردن “ترشی انار”

الی ,ساعت ,نمک ,غذاخوری ,روی ,دانه ,بپاشید و ,نمک بپاشید ,و برای ,برای 4 ,الی 5

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سیاره ی انسان ها blueangelsswimacademy مهدیه دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد ... داروخانه هنگام narvanika علمی - فناوری-تکنولوژِی-صنعتی خلاصه کتاب روانشناسی تفاوتهای فردی حمزه گنجی آموزش بورس و بازار سرمایه تی تی دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.