طرز تهیه ترشی انار:

ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید.

در گوناگون همراه ما باشید.

Image result for ‫ترشی انار‬&lrm

ادامه مطلب

نحوه درست کردن “ترشی انار”

الی ,ساعت ,نمک ,غذاخوری ,روی ,دانه ,بپاشید و ,نمک بپاشید ,و برای ,برای 4 ,الی 5

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

tarsimemkhial خرید اینترنتی وبلاگ نمایندگی چالوس کارشناسي خودرو بانک فایل ورد پایان نامه دانلود کتاب و خلاصه pdf دنیای از خوشمزه ها halerumi tahghighbartar pooyasazehic